sat09mar11:00sat15:00Groove’n Saunagus KBH.11:00 - 15:00(GMT+01:00) Tømmerupvej 73, kastrup Event Organized By: Groovedance by Nomi

Event Details

Groove’n Saunagus:

Her er et event til dig, der trænger til varme, bevægelse og selvforkælelse både inde og udefra.

Til Groove’n Saunagus får du:

En skøn wellness oplevelse med en lækker omgang groove, efterfulgt af et dampende skønt saunagus.

GROOVE:

Groove delen står Nomi Kronberg for, og stilen til eventet her vil være rolig og blød med masser af mobilitet og grounding.

Der vil være enkelte “høj puls” øjeblikke, da erfaring viser at det er nemmere at finde ro og “falde ned” efter at pulsen har været oppe.

MEN – primært vil timerne omfavne dig i en blid, varm og sanselig dans. Dette krydret med meditation, afspænding og selvrefleksion.

SAUNAGUS:

Saunadelen står Christa Flow for. I saunaen får du en autentisk Saunagus oplevelse med specielt udvalgte æteriske olier som på bedste vis afslapper krop, sind og sjæl.

Samspillet mellem duftene, træet, ilden, og varmepustene giver dig muligheden for at lade varmen arbejde for dig, detoxe, trække dig tilbage og mærke effekten af den lækre groove træning du netop har gennemført.

Der vil være tre runder Saunagus og imellem runderne kan du nyde et forfriskende bad i en af de store baljer eller det famøse outdoor shower.

Der vil være lette snacks til bl.a. at afbalancere saltbalancen.

Alt I alt et 4 timers event you can’t miss!

DET PRAKTISKE:

Hvor?
HomeGrounds, Tømmerupvej 73, 2770 Kastrup

Hvornår?
Lørdag 09 Marts 2024 kl. 11:00-15.00.

Friendly fee: 375 kr
Betaling ved ankomst kontant eller MobilePay

Tilmelding via link eller mail nomi@groovedance.dk

Medbring
En du har kær at dele oplevelsen med
Drikkedunk
Træningstøj
2 håndklæder (et til at sidde på i saunaen og et til at tørre dig i

Generelt om Groove:

Groove er en helt fantastisk træningsform, der, ved brug af simple dansetrin og let koreografi, træner ALLE kroppens muskelgrupper via puls, muskeltræning, smidighed, mobilitet og balancetræning.

Groove er IKKE fri dans, men dans, der i struktureret ramme, giver dig mulighed for at udvikle og udforske din egen dans.

Groove kan være både dybt, inderligt og følsomt, total techno, hård cardio, styrke- og funktionel træning, men mest af alt… sjovt og lige til at gå til. Uanset om du har danset i 100 år, eller lige er begyndt – er Groove 100% fed dans og træning.

Vi glæder os til at møde dig
Xx Nomi & Christa

https://www.facebook.com/events/1762283147533283/

Time

(Saturday) 11:00 - 15:00(GMT+01:00)

Location

Tømmerupvej 73, kastrup

Tømmerupvej 73, kastrup

Organizer

Groovedance by Nomi

noreply@facebookmail.com